avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate caini si pisici care produc disconfort vecinilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

caini si pisici care produc disconfort vecinilor

Va rog frumos sa-mi spuneti carei institutii am pute face o reclamatie unui vecin care are de cativa ani in curte cateva zeci de caini si cateva zeci de pisici.Suntem un grup de vecini pe o strada cu case si nu mai putem suporta galagia pe care o fac aceste animale si ziua si noaptea,nu mai vorbim ca noaptea ii lasa afara din curte si daca trebuie sa treci pe acolo sa mergi la serviciu dimineata nu ai curaj.Am vorbit toti cu acel vecin dar fara rezultat.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:18, 2 Februarie 2012
Sesizati oficial politia animalelor din cadrul politiei locale,directia de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
Haita de maidanezi hranita de vecinii de pe strada elisavartic elisavartic Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Locuiesc pe o strada in constructie in comuna Berceni. Pe strada mea este o haita de 8 caini hranita de doua dintre ... (vezi toată discuția)
Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)