buna ziua, incepand din data de 13.10.2010 am semnat un contract civil de prestari servicii, contract pe perioada determinata pana in data de 31.05.2012. pe data de 30.01.2012 am primit un mesaj prin care ma anunta ca contractul nu mai este valabil incepand cu data de 01.01.2011, nu am primit nici-un fel de preaviz sau decizie , nimic altceva, in situatie mea mai sunt si alti 29 de colegi. Eu in acest moment nu stiu ce pot face , as dorii sa stiu daca ma pot incadra sa-mi depun indemnizatie de somaj, mentionez ca eu sunt din Tulcea iar beneficiarul contractului este din Bucuresti. Daca se poate sa ma ajutati si cu unraspuns cum putem actiona sa ne recuperam macar salariul de pe ianuarie. Va multumesc
1. In contractul de prestari servicii aveti prevazute si modalitatile de incetare a acestuia.
2. Cititi in exemplarul dvs. si vedeti daca beneficiarul a procedat intocmai.
3. De indemnizatie de somaj puteti beneficia numai daca ati paltit contributia pentru somaj 12 luni in ultimele 24 de luni.
Dosar somaj
mihaelaak
Buna ziua,
As dori sa stiu cateva lucruri despre ce trebuie facut pentru a primi indemnizatia de somaj:
- la cat timp dupa expirarea perioadei de preaviz ... (vezi toată discuția)