avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu vechi vazut de angajator nou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu vechi vazut de angajator nou

Buna ziua.

As dori sa stiu daca in Revisal angajatorul nou poate vedea ce salarii a avut angajatul la fostele locuri de munca.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: annamariacir , utilizator 13:25, 3 Februarie 2012
Nu poate sa vada nimic legat de fostele dumneavoastra contracte cu alti angajatori.
Nu are cum sa vada deoarece fiecare firma are Revisalul sau, iar on-line nici atat deoarece nu are parola fostului angajator. In cazul in care fostul angajator v-a respectat si v-a dat extrase - rapoarte din Revisal atat la angajare cat si la modificari de salariu si la plecarea din firma, iar dvs. i le aratati noului angajator atunci el poate afla ce salarii ati avut.
va multumesc pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social firma in alta localitate boerica boerica Buna ziua, Administratorul unei societati doreste schimbarea sediulului social al societatii din Bucuresti in alta localitate. Stiti cumva care este ... (vezi toată discuția)
Greseala in revisal plus mobile plus mobile Buna ziua, cine poate sa ma ghideze pentru a face o modificare in Revisal, aveam un angajat care nu figura si cu salariul de la angajare (1000 ron) ci aparea ... (vezi toată discuția)
Despre revisal simavio simavio Dupa cate am inteles incepand din data de 16 august putem folosi varianta finala a REVISAL-ului,nu am folosit varianta demo,problema mea este daca salariile le ... (vezi toată discuția)