avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale sistare indemnizatie crestere a copilului pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

sistare indemnizatie crestere a copilului pentru neplata impozitului pe 2011

buna ziua, am o nelamurire cu privire la sistarea indemnizatie crestere a copilului pentru neplata impozitului pe 2011.daca apartamentul este pe numele socrilor si eu am acelasi domiciliu cu ei este posibil sa imi sisteze indemnizatia pana la plata impozitului pe anul 2011? mentionez ca si sotul meu are o masina si nu a platit impozitul la ea pe anul trecut.se poate sista si din cauza aceasta?
Cel mai recent răspuns: emil_amb , utilizator 08:47, 6 Februarie 2012
Impozitul se datoreaza doar pentru bunurile detinute in proprietate.
se poate sista indemnizatia de cresterea a copiilor daca nu am platit impozitele inca pe 2012 in toti ani am platit cam la inceputul luni martie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil jidanu jidanu Buna ziua, sunt angajata de 6 ani in sistemul bugetar si sotul meu are o firma cu datorii la stat plus impozite neplatite la masina si probabil amenzi de ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii indemnizatiei pentru ccc de plata impozitelor cristyna_v2000 cristyna_v2000 As vrea sa stiu daca e posibil sa mi se suspende indemnizaztia pt cresterea copilului daca am de platit o amenda (este luata un pic mai demult prin anul 2010). (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 50rin 50rin buna ziua.Am si eu o nelamurire;sotia mea trebuie sa depuna la primaria din localitate dosarul pentru indemnizatia de crestere copil,dar ia fost respins din ... (vezi toată discuția)