avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea cetateniei Romane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea cetateniei Romane

Buna Ziua, in primul rand cer mii de scuze daca am gresit categoria forum. As avea si eu o intrebare pt. care multumesc anticipat, si de un raspuns daca se poate mai detaliat si usor de inteles. Cum poate obtine o persoana din Rep.Moldova cetatenia Romana daca pers. respectiva are o ruda din Romania (bunica de pe tata este originara din Buzau ), specific ca aceasta persoana este vaduva are 36 de ani si un copil minor de 15 ani si daca ar putea obtine si minora cetatenia impreuna cu mama.M-ar interesa ce documente trebuiesc unde sa le prezinte daca ea este domiciliata in Rep. Moldova si cit timp ar dura pina la obtinerea cetateniei cu aproximatie daca nu se poate cit mai precis. Multumesc...si daca este necesar pot detalia mai mult
=D>
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 14:44, 2 Februarie 2012
Informatii gasiti la acest link: [ link extern ]
Nu exista un termen fix de solutionare a cererii. De la 6 luni la cativa ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie sau rezidenta cetatean republica moldova goina4444 goina4444 buna ziua,un cetatean basarabean cum poate obtine cetatenia romana sau macar rezidenta,multumesc (vezi toată discuția)
Student strain cu domiciliul in romania nicolpr nicolpr Buna ziua, Sunt studentă in cadrul A.S.E., Bucureşti, cu statut actual de student în an universitar 2011-2012 înterupt pe caz medical. În iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie romana Viorica_vladimirovna Viorica_vladimirovna Buna ziua, Sunt nascuta in Rep. Moldova si de 8 ani sunt pe teritoriul Romaniei ca si student, dintre care de 4 ani sunt casatorita cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)