avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Anexa fisa postului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Anexa fisa postului

Deoarece firma de contabilitate la care sunt angajata are creante restante de incasat,patronul doreste ca la fisa postului fiecarui contabil sa fie semnata o anexa prin care plata salariului sa fie conditionata de recuperarea acestor creante.Daca angajatul nu a incasat restantele de la firmele din bordul de lucru, acesta nu-si va incasa salariul.Mentionez ca restantierii au facut promisiuni verbale insusi patronului ca se vor achita de aceste restante in limita posibilitatilor.Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca este legal asa ceva si daca se poate si un articol de lege.Ce se poate intampla daca nu semnam aceste acte aditionale?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:25, 2 Februarie 2012
1.Nu este legal.
2.Depinde daca in fisa postului si la criteriile de performanta aveti prinse aceste cerinte?
Daca ati semnat cu ochii inchisi asta este.
Daca nu, este un abuz ,dar oricum nu are ce sa va faca decat sa va evalueze cu minus in fisa de evaluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii in afara fisei postului. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit o decizie din parte angajatorului care spune ca trebuie sa operez anume activitati care ies din atributille Fisei Postului pe care am ... (vezi toată discuția)
Fișa de evaluare a performanțelor individuale, obligatorie? kenny_petrovic kenny_petrovic Buna ziua, Doresc sa clarific cateva aspecte legate de fisa de evaluare a performantei individuale. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva ... (vezi toată discuția)
Formulare si exemple practice pentru evaluarea profesionala Herra_ Herra_ Marturisesc ca am incheiat toate formalitatile privind criterii de evaluare al performantelor si procedura de evaluare. Am intocmit act aditional, am adus ... (vezi toată discuția)