avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pontaj ore suplimentare de weekend
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pontaj ore suplimentare de weekend

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: la un srl (comert) cu angajati putini, cu orar de lucru si sambata de 6 ore, cum trebuie sa arate pontajul si cum se vor platii orele suplimentare,in conditiile in care se doreste respectarea repaosului saptamanal si plata orelor suplimentare.
Fiecare angajat va lucra 3 sambete/luna, cate 6 ore si de luni pana vineri cate 8 ore, norma/luna de 168 ore.
Va rog sa-mi spuneti care este parerea dumneavoastra in aceasta privinta, daca aveti certitudinea ca ITM-ul nu ar contrazice un astfel de pontaj.

Alte discuții în legătură

Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)
Ore muncite pe saptamana tulceanul tulceanul spuneti-mi ,va rog, cate ore muncite rezulta pe saptamana cand se efectuiaza astfel : luni=12 ore;miercuri= 12 ore; vineri = 12 ore ; sambata = 5 ore; ... (vezi toată discuția)
Timp de munca inegal si plata ore suplimentare delia2007 delia2007 Buna ziua! Situatie: O salariata lucreaza 7 ore de luni pana vineri, 8 ore sambata si 6 ore duminica , doar de doua ori pe luna, deoarece sunt doua salariate. ... (vezi toată discuția)