avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de fidelitate, neinclusa in baza de calcul a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de fidelitate, neinclusa in baza de calcul a indemnizatiei de somaj

Buna ziua,
Am incetat un contract individual de munca cu firma X cu acordul partilor si in ultimul salariu am primit o prima de fidelitate. M-am angajat la alta firma de unde ulterior, dupa un timp am incetat contractul de munca cu dreptul de a beneficia de indemnizatie de somaj.
In luna septembrie am depus dosarul de somaj, am primit o decizie cu suma care mi se cuvine ptr, somaj. Am primit somajul 3 luni dupa care nu a mai venit nici un ban. Am sunat la AJOFM si mi s-a spus ca a fost auditul si este calculata gresit indemnizatia si ca acea prima de fidelitate nu trebuia inclusa in calculul indemnizatiei si ca o sa pimesc eu o noua decizie. Este normal asa ceva?
Nu inteleg de ce acea prima de fidelitate nu trebuia inclusa in baza de calcul a indemnizatiei ? Am cerut prin sesizare cu nr. de inregistrare la AJOFM sa-mi raspunda din punct de veedere juridic conform carei legi, articol sau norme legislative fac acest lucru atat timp cat in tara colegii mei nu au astfe de probeme si il consider un abuz. Din acesta cauza intentionez sa-i actionez in judecata. Ce parere aveti?:(

Alte discuții în legătură

Somaj irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Din somaj am fost angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma. Stiu ca trebuie sa duc contractul de munca la AJOFM si se va ... (vezi toată discuția)
Renuntare somaj andreeadede andreeadede As avea si eu o intrebare. Din luna septembrie sunt inscrisa ca si somer la AJOFM (aboslventa facultate). Acum, in luna octombrie, ar trebui sa primesc prima ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj d0r1n27 d0r1n27 Buna seara. Din luna septembrie primeam ajutor de somaj dat fiind faptul ca eram proaspat absolvent de liceu si am ales sa nu incep inca facultatea. Din 15 ... (vezi toată discuția)