avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

In urma divortului s-a stabilit pentru minor pensia alimentara dar la cateva luni fostul sot a plecat in Germania. Am inaintat o actiune de recalculare a pensiei alimentare care nu s-a solutionat nici acum dupa aproape un an deoarece nu am informatiile legate de locul de munca iar el figureaza cu adresa din tara si refuza sa se prezinte la tribunal sau sa dea vre-o informatie. Ce pot face in acest sens? Cum as putea sa aflu locul de munca?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:21, 2 Februarie 2012
Angajati un detectiv particular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a ... MIMI.29 MIMI.29 Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea cere recalcularea pensiei alimentare, avand in vedere ca tatal minorei (17ani) lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Angajarea in cadrul cabinetele individuale de detectivi particulari a altor detectivi AdiT AdiT URGENT! Vreau sa stiu ce act normativ, interzice Cabinetelor Individuale de Detectivi Particulari, sa faca angajari ( detectivi cu atestat), iar Agentiilor de ... (vezi toată discuția)
Adresa cetatean romana cu domiciliul in strainatate cata2017 cata2017 Buna ziua, Cum si de unde pot afla adresa unui cetatean roman cu domiciliul stabil in Austria.Stiu doar orasul in care locuieste.Vreau sa il dau in ... (vezi toată discuția)