avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata credit restant pt un card de credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata credit restant pt un card de credit ...

Buna ziua! Am efectuat o plata catre [editat] in urma cu o luna pt un card de credit restant si inca nu am primit fisa de lichidare din partea firmei de recuperare desi consultantul care ma contacta mi-a spus ca urmeaza sa o primesc in cateva zile de la data efectuarii platii. Problema e ca mai am o datorie preluata de Editat si urmeaza sa o platesc luna asta integral insa imi pun semne de intrebare dat fiind ca nu am primit fisa de lichidare pt datoria achitata deja. Am luat legatura cu cei de la Editat si evita sa imi dea un raspuns concret in legatura cu fisa de lichidare ,fie imi spun ca o sa mi-o trimita fie ca nu stiu ce s-o intamplat de nu o ajuns fie ca o sa imi trimita un mail cu fisa atasata insa acest mail nu mai ajunge! Nu stiu ce e de facut de aceea apelez la dumneavoastra,va rog sa imi dati un raspuns care sa ma ajute,nu am posibilitatea sa iau legatura cu un avocat! Va multumesc anticipat!!
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 11:12, 3 Februarie 2012
Editat este o firma de recuperare debite.Nu au cum sa va comunice actele solicitate de dvs,pt ca creditorul dvs.este banca sau institutia la care v-ati imprumutat.Este o pacaleala(inselaciune).
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
daca aveti notificarea de plata si dovada platilor, nu ar trebui sa aveti probleme.. Oricum, mai insistati cand or sa va sune pt vitoare plati
Ma gandeam eu ca ma duc de nas ,prea se incurcau in explicatii...insa odata ce am achitat integral datoria ii posibil sa apara complicatii?? Am notificari de plata,am chitanta de plata...si pana la urma de unde as putea sa solicit fisa respectiva de lichidare a datoriei? De la banca care mi-a acordat creditul? Multumesc frumos!
Da,de la banca care v-a acordat creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit card de credit vali2267@yahoo.com vali2267@yahoo.com Buna ziua, Solicit si eu ajutor intr-o problema: Am avut un card de credit la [editat] BANK unde am ajuns in imposibilitate de plata la un moment dat , am ... (vezi toată discuția)
Conflict firma recuperari creante SOREL_75 SOREL_75 Buna seara, in 2008 an luat un credit, credit pe care doi ani mai tarziu nu am mai avut posibilitatea sa-l platesc. Dupa direrse reconcilieri esuate cu baca ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante...platite... drgaby drgaby Buna ziua, Am sa fiu foarte scurta in expunerea problemei ivite: In octombrie 2004 am contractat un credit la [editat] scadent in octombrie 2009. In octombrie ... (vezi toată discuția)