avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii sociale

In baza unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile o societate este obligata la plata unei sume cu titlu de daune interese, precum si la actualizarea sumei respective cu indicele de inflatie, pentru un angajat care avea contract de mandat.
Din aceste sume societatea este obligata sa-i retina respectivului toate contributiile ?
Cel mai recent răspuns: diky , utilizator 16:25, 2 Februarie 2012
Experul Contabil pe baza expertizei a stabilit sumele, asa ca d-voastra trebuie sa platiti comform documentelor expertizei. Sigur acolo sunt retinute deja contributiile.
Asa m-am gandit si eu. Hotararea instantei este ferma, daca nu platesti cat decide instanta, te executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta salariu obtinuta in instanta alcibiade alcibiade Buna seara Un fost salariat, obtine in instanta o diferenta salariala actualizata cu coeficientul de inflatie. Unitatea are obligatia de a declara si de a ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale restante in baza unei sentinte civile janelo janelo Buna ziua , Vă rog să mă îndrumaţi cu privire la modalitatea de calcul şi declarare a contribuţiilor sociale obligatorii pentru perioade anterioare ... (vezi toată discuția)
Actuaizare datorie la data platii george_5 george_5 In urma unei sentinte judecatoresti s-au incasat de la bugetul de stat o suma de bani reprezentand daune materiale. Decizia a fost contestata de ANAF iar dupa ... (vezi toată discuția)