avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamantul Romanesc - in ce clasa va fi copilul daca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamantul Romanesc - in ce clasa va fi copilul daca revine din Germania?

Fiul meu cu domiciliul in Germania,frecventeaza cursurile scolii germane.
Este un pic mai complicat deoarece el a terminat cls. a VI a in Romania iar in Germania a trebuit sa repete cls. a VI a .
Intrebarea mea este :daca fiul meu se intoarce in Romania , in ce clasa v-a putea continua scoala ?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 16:26, 2 Februarie 2012
Daca a terminat clasa a VI atat in Romania si Germania , va continua cu clasa a VII-a, insa trebuie sa va informati la scoala la care la invatat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informație ptr a înscrie copii la scoala in romania Viky44 Viky44 Am doi copii la scoala in Italia vrem sa ne întoarcem in Romania cum se procedează pentru înscrierea la scoala in Romania si daca examenul este ... (vezi toată discuția)
Cum pot continua scoala in germania copiii romani? cristiandaniel cristiandaniel Buna ziua,am doi copii (o fata in clasa a 10 a si un baiat in clasa a 2 a). Tatal este plecat in Germania trebuie sa plecam si noi dar copii nu cunosc deloc ... (vezi toată discuția)
Scolile au obligatia sa informeze parintii asupra cazurilor de covid-19? IUBONI IUBONI Buna dimineata. Stie cineva sa-mi spuna daca scolile au obligatia sa informeze parintii despre situatia epidemiologica (legata de Covid-19 sau alte boli ... (vezi toată discuția)