avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dilema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dilema

As dori si eu o parere daca se poate, de la cineva care a trecut prin asa ceva;sotia mea este la seral si ar vrea sa plece de acolo definitiv adica vrea sa renunte sa mai mearga la acest liceu din motive bine intemeiate{precizez ca asta e primul an in semestru intai} si vrea sa se inscrie in alta parte la un liceu particular si ar dori sa stie daca o sa intampine greutati in restituirea actelor{diploma si foaie matricola care ai trebuie in partea cealalta} pe care le doreste cat mai curind ca nu are timp sa astepte prea mult max 1-2zile si cum trebuie sa procedeze sa faca cerere sau cum trebuie procedat.Are scoala dreptul sa ai amine restituirea actelor sau sint obligati sa i le dea daca nu mai doreste sa mai mearga acolo.multumesc si astept raspuns cit mai curind cu putinta pt ca luni vrea sa se duca la scoala sa le ceara.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:02, 2 Noiembrie 2008
Hm! Poate face o cerere de transfer (dar nu se accepta mereu, oriunde, oricand: e ceva mai complicat).
O cerere de retragere (care nici nu trebuie motivata – nu mai vreau la scoala!), dar nu cred ca va primi actele chiar in ziua in care depune cererea (dar, cine stie?!) – si sa obtina un nr de inregistrare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul scolar din italia in romania mary2013 mary2013 Daca vreau sa aduc un copil minor din italia de la o scoala,la o scoala in romania trebuie transferul de la acea scoala,sau se poate sa il dau la scoala din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o întrebare am termina 13 clase la seral ... Marii19 Marii19 Buna ziua am și eu o întrebare Am termina 13 clase la Seral fără frecventa in 2002 am nevoie de diploma de terminarea 13 clase (nu am dat bacul )doamna ... (vezi toată discuția)
Restituire diploma bac mapo_mari mapo_mari :( Buna ziua , sper ca problema mea se incadreaza aici, daca nu imi cer scuze. Revenind- problema mea este legata de restituirea diplomei de bac -in 2000 am ... (vezi toată discuția)