As dori si eu o parere daca se poate, de la cineva care a trecut prin asa ceva;sotia mea este la seral si ar vrea sa plece de acolo definitiv adica vrea sa renunte sa mai mearga la acest liceu din motive bine intemeiate{precizez ca asta e primul an in semestru intai} si vrea sa se inscrie in alta parte la un liceu particular si ar dori sa stie daca o sa intampine greutati in restituirea actelor{diploma si foaie matricola care ai trebuie in partea cealalta} pe care le doreste cat mai curind ca nu are timp sa astepte prea mult max 1-2zile si cum trebuie sa procedeze sa faca cerere sau cum trebuie procedat.Are scoala dreptul sa ai amine restituirea actelor sau sint obligati sa i le dea daca nu mai doreste sa mai mearga acolo.multumesc si astept raspuns cit mai curind cu putinta pt ca luni vrea sa se duca la scoala sa le ceara.
va multumesc
Hm! Poate face o cerere de transfer (dar nu se accepta mereu, oriunde, oricand: e ceva mai complicat).
O cerere de retragere (care nici nu trebuie motivata – nu mai vreau la scoala!), dar nu cred ca va primi actele chiar in ziua in care depune cererea (dar, cine stie?!) – si sa obtina un nr de inregistrare!