avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pedepsele cu suspendare se prescriu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pedepsele cu suspendare se prescriu?

Fratele meu a facut un accident de masina,lovind o persoana pe trecerea de pietoni. Dupa peste 1 an s-a solutionat cazul si a primit pedeapsa 3 luni cu suspendare si anularea permisului. Aceasta pedeapsa se prescrie?
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 16:37, 2 Februarie 2012
Nu. Dar poate fi reabilitat dupa 2 ani si 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere si cazier Ralucavet Ralucavet Buna ziua. Caut niste raspunsuri pentru un prieten de familie. In anul 2010 a produs un accident cu masina lovind fara pagube omenesti o alta masina , persoana ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan yonutz2009 yonutz2009 Salut! Am si eu o problema...Sunt chemat in instanta pentru conducere sub influenta alcoolului(1.3 g alcool/ l sange).Mentionez ca sunt la prima abatere,si ... (vezi toată discuția)
Accident, vatamare corporala - lipsa pretentii financiare laszlo0626 laszlo0626 pe data de 16.01.2014 am avut un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane .nu am acordat prioritate de trecere persoanei respectiva la tre ... (vezi toată discuția)