avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre REVISAL

Buna ziua,
am fost angajat cu carte de munca pana in 28.09.2011 la o multinationala.
De atunci si pana in prezent nu am mai lucrat niciunde.
Am nevoie de o adeverinta de la ITM ca nu sunt angajat, dar din pacate nu o pot primi, deoarece in sistemul REVISAL NOU nu apar dezactiv.. Am incetarea contractului de munca cu firma, am adeverinta de la firma ca nu mai sunt angajatul lor, mi-au confirmat ca au operat in REVISAL ca nu mai lucrez la aceasta societate si cu toate acestea la ITM apar ca ACTIV.
Cui sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Carte de munca eduarddumea eduarddumea Se termină şomajul la sfârşitul lui decembrie.Când/ unde ar trebui să meargă noul angajator să depună cartea de muncă, astfel încât angajarea să ... (vezi toată discuția)
Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime din 1987! iris_sweet22 iris_sweet22 Buna ziua , am rugamintea la dvs sa ma ajutati cu anumite informatii legate de o adresa / adeverinta cu vechime in munca pentru mama mea sau sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)