avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema garantie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema garantie telefon

Buna ziua,

Am achizitionat acum 14 luni un telefon...in aceste 14 luni s-a defectat de 4 ori avand aceleasi probleme de fiecare data. A fost reparat de fiecare data la sevice-ul cu care magazinul are contract. As dori sa va intreb cate reparatii consecutive de acelasi tip...sau cate reparatii in perioada de 24 de luni de garantie pot face ei inainte sa imi inlocuiasca produsul cu unul nou sau sa imi restituie banii
sau daca asa ceva este posibil.

Multumesc,
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 17:44, 2 Februarie 2012
oricand le puteti solicita -in scris- inlocuirea telefonului defect cu un altul de acelasi tip-NOU....daca refuza...macar aveti o dovada in momentul in care nu va mai fi valabila nici garantia...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs inlocuit - garantie neactualizata Gabi-M Gabi-M Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat mai succint... Pe data de 24 nov. 2013 am achizitionat, achitand cu cash, un smartphone, dintr-un anumit magazin din ... (vezi toată discuția)
Lege returnare produse VioricaTanase VioricaTanase Buna ziua, In data de 16.07.2014, am achizitionat online un laptop. Doresc sa returnez acest produs deoarece are probleme. Azi am trimis un email catre ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui obiect defect in 24 de ore? Nevastuica Nevastuica Buna ziua In pirmul rand ma scuzati daca am postat intr-o sectie gresita a forumului, sunt nou si sunt foaaaarte multe sectii (cititi ce e cu bold daca ... (vezi toată discuția)