avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri polita de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri polita de asigurare

ce se intampla cu proprietarul politei de asigurare daca a facut un accident de masina cu victima si are o hotarare definitiva de la curtea de apel , societatea de asigurare a fost citata in instanta , daca partea vatamata nu a dispus executarea hotararii judecatoresti,
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 21:11, 2 Februarie 2012
curge termenul de prescriptie
Daca polita de asigurare era valabila la data accidentului iar acesta s-a produs in circumstante normale (termenii legali in care polita acopera astfel de evenimente), atunci nu aveti raspundere.... societatea de asigurari a fost citata in instanta iar aceasta va plati daunele atat materiale cat si pentru vatamari si decese. Dumneavoastra aveti raspundere numai daca sunt emise pretentii ca parte civila in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri accident soldat cu deces grandanat grandanat Buna ziua. Recent, un foarte bun prieten a fost implicat intr-un accident de circulatie in care a decedat. Pe scurt el mergea regulamentar cu motocicleta iar ... (vezi toată discuția)
Rca acopera cheltuieli de spitalizare? ContSters181165 ContSters181165 Buna seara.In urma unui accident rutier in care am vatamat corporal un carutas (3 zile spitalizare, 45 zile ingrijiri medicale) acesta neavand nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Plata daunelor de catre asigurator catalinprovita catalinprovita Buna seara stimati domni si doamne! Stiu ca pe polita mea de asigurare se acopera cheltuieli si in cazul ranutilor din accidentele de circulatie. Am avut de ... (vezi toată discuția)