avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Arhivarea electronica si managementul documentelor - ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Arhivarea electronica si managementul documentelor - proiect pilot

MAXQ este o companie romaneasca de dezvoltare software specializata in aplicatii pentru arhivarea electronica si managementul documentelor care ofera servicii informatice, programare aplicatii la cerere, aplicatii client-server, aplicatii cu baze de date si consultanta.

MAXQ doreste sa dezvolte un proiect pilot pentru implementarea unei solutii de arhivare electronica si management al documentelor. De aceea suntem in cautarea unui partener care va beneficia gratuit de serviciile de analiza a fluxului de lucru si implementare a solutiei software pentru arhivarea electronica si management al documentelor, suportand doar costul echipamentului hardware.

DocServer este o solutie software care permite firmelor si organizatiilor sa isi construiasca un sistem de management al documentelor si arhivare electronica. O astfel de solutie ofera de fapt posibilitatea de a crea, structura, organiza si accesa baza de cunostinte si documente ale unei companii. Solutiile de arhivare electronica a documentelor presupun stocarea securizata si conversia documentelor fizice in format digital. Fiecare document electronic arhivat va fi insotit de o fisa electronica ce va cuprinde informatii caracteristice acelui document (emitent, proprietar, istoric, tip si nivel de clasificare, cuvinte cheie pentru identificare, localizarea suportului fizic, identificatorul unic al documentului in cadrul arhivei).

Pentru mai multe detalii despre proiect, nu exitati sa ne contactati: e-mail: office@maxq.ro, tel: 0726.943.405, web: www.maxq.ro
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2008
maxq, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:49, 6 Ianuarie 2015
interesant ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)
Ordin 1479/2013 retele Miruna1988 Miruna1988 Buna ziua, Am o intrebare, am un prieten care doreste sa se angajeze pe retele , din cate am inteles eu din O 1479/2013 scutirea impozitului pe venit se ... (vezi toată discuția)