avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu am platit 3 rate la credit pt. locuinta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu am platit 3 rate la credit pt. locuinta

Buna seara!Am un credit in euro la Banca si nu am platit 3 rate dar luna asta o sa platesc toate restantele.Eu nu sunt in Romania si nu pot lua legatura cu banca pt. ca nu vor sa-mi dea informatii prin telefon.Vreau sa va intreb daca imi pot lua casa daca nu am platit 3 rate.A primit mama mea o scrisoare unde scrie ca trebuie sa achit ratele in 20 de zile.Eu banii pot sa-i dau bancii peste 25 de zile.Imi pot lua casa asa repede???Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 3 Februarie 2012
Ar fi bine sa mearga mama la banca si sa plateasca macar o rata in contul dvs.
Nu va iau casa in 20 de zile, dar declara creditul scadent anticipat, n-o sa puteti rambursa creditul si se va ajunge la executarea silita a casei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Executarea silita elenadut elenadut buna ziua!am unele nelamuriri in legatura cu executarea silita si sper sa ma lamuriti.parintii mei au luat un credit de la banca in urma cu 4 ani.un credit de ... (vezi toată discuția)
Datorie firma de executare brescanu_cristi brescanu_cristi Mama mea a luat in anul 2007 martie un credit de nevoi personale fara giranti si fara ipoteca. A platit pana in anul 2009 mai ratele plus diferenta pentru a ... (vezi toată discuția)