avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insulta si calomia in presa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insulta si calomia in presa

Intr-un ziar local s-a scris un articol despre mine,ca a-si face parte dintr-un grup mafiot,sunt scrise acuzatii la adresa mea ,care daca ar fi adevarate,ar trebui sa suport sanctiunile legii. Va aduc la cunostinta ca tot ce s-a scris despre mine in acest articol este fara probe,totul este minciuna la adresa mea,acestea contribuind la stricarea reputatiei si a carierei mele. Mentionez ca aceste insulte si calomii sunt in plan profesional, Daca actionez in judecata persoana care a scris acest articol ,sunt suficiente ca probe in fata instantei: -Ziarul din acea data in care se gaseste articolul ce ma calomiaza????. - Extras de pe pagina de internet a ziarului respectiv, cu articolul ce ma intereseaza???. Vreau sa stiu daca aceste probe sunt suficiente si daca mai este nevoie si de martori???. Vreau sa stiu daca pot sa cer daune morale si materiale???. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters239354 , utilizator 07:26, 3 Februarie 2012
Puteti cere daune , dar mai inainte solicitati ziarului sa publice o dezmintire a acelui articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta ºi calomnia în presã barbulescuvioleta barbulescuvioleta Vreau sa stiu daca insulta si calomia in presa se pedepseste ?. Mai exact intr-un ziar local s-a scris un articol despre mine , ca a-si face parte dindr-un ... (vezi toată discuția)
Insulta prin presa miutica miutica Buna ziua.Am o problema cu presa. P 20 04 2012 2 ziare au scris un articol despre clanul C. Dar nu asta e problema. In articol le-au dat numele complet ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnie johnyx89 johnyx89 Am un site pe care am publicat un interviu luat unei persoane despre un fost preot care a declarat in urma cu 4 ani ca este homosexual, apoi a plecat in italia ... (vezi toată discuția)