avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ref regim facturare Produse Cosmetice importate din UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ref regim facturare Produse Cosmetice importate din UE

Buna dimineata,

Facturile emise catre magazine, in procesul de comercializare de produse cosmetice, importate din UE, trebuie insotite de certificat de conformitate de la Producator, sau tb specificat pe factura:O ca Produsele respecta Normele privind Sanatatea populatiei?

Mi-ar prinde bine suportul vostru!

Multumesc

Crenguta

Alte discuții în legătură

Import produse cosmetice – procedura legala alindascalu alindascalu Buna seară, M-am gândit să deschid un magazin online cu produse cosmetice, farduri, rujuri, pensule, etc… Mă tot confrunt cu certificările de gen ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde produsele cu si din lavanda corela corela Am o mica cultura de lavanda,am scos certificat de producator agricol de la primarie-voi incerca sa scot si atestatul de producator.Ce acte/autorizari imi ... (vezi toată discuția)
Import produse din spatiul ue TudorS24 TudorS24 Situatie: Avem deschis un SRL si urmarim sa comercializam produse cumparate din spatiul UE prin intermediul unui magazin online. Puteti sa ne exemplificati ... (vezi toată discuția)