avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit

Buna ziua!
Detin un teren suprafata de 363 mp, in copropietate.
Pana acum 2 ani eu plateam impozitul pe tot terenul, acum cu noul cod fiscal cei de la administratie nu m-au lasat sa platesc decat partea mea.
Individul care este in copropietate nu doreste sa-si plateasca impozitul pe partea lui. Ce se intampla daca in timp el refuza sa plateasca? Il executa pe el? Cum anume?
Cum executa statul terenul? Eu vrea sa-mi pastrez bucatica mea...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:46, 3 Februarie 2012
Modul specific de realizare a iesirii din indiviziune este partajul pe baza conventiei partilor sau pe cale judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit Darie1 Darie1 Buna ziua! Detin un teren in copropietate cu un individ , 363 mp, fara a se specifica fiecare ce parte detine. Eu platesc impozitul de 4 ani la administratia ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă ,,coproprietate forțată'', și cum pot face cadastrul și întabularea terenului pe care îl dețin într-o curte cu alți 2 proprietari? iuliana_reky iuliana_reky Buna ziua, doresc sa fac cadastru si intabularea casei si terenului pe care il detin intr-o curte cu alti 2 propietari. Fiecare propietar detine casa si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Darie1 Darie1 Buna ziua! Detin un teren in copropietate cu un individ in suprafata de 363 mp, avand o deschidere de 12.70cm. As dori sa ma separ de acest individ care mi-a ... (vezi toată discuția)