vladfesan a scris:
faceti o plangere urgenta prin fax la politia orasului respectiv urmand sa-i si contactati cat de repede posibil !
In cele din urma mi-am recuperat banii...deci sunt cat de cat fericita. Dar probabil de acum urmeaza greul.
Se pare ca persoana care era trecuta pe colet nu era nimeni altcineva decat un biet om sarac de care au profitat altii si l-au bagat la inaintare. I-au luat buletinul si contra sumei de 50 lei au pus coletul pe numele lui, urmand ca tot acesta sa ridice si banii. Cei de la politie mi-au zis ca trebuie sa depun o declaratie cu cele intamplate, cu toate ca eu le-am zis ca daca se rezolva totul amiabil nu vreau sa se mai ajunga pe la tribunale. Am scris in plangere ceea ce s-a intamplat si de asemenea am sris ca nu ma declar parte civila in proces, i-a luat si celuilalt o declaratie in care a spus si el cum a profitat o alta persoana de el, iar politistii mi-au zis ca procurorul decide daca se incepe urmarirea penala. Eu as vrea sa renunt la plangere, sa nu-i fac nici un rau acelui biet om, mai ales ca mi-am recuperat prejudiciul.
Se poate sa renunt la plangere, avand in vedere ca aceasta este inselaciune pe net, si cei de la politie mi-au zis ca oricum ei trebuiau sa se autosesizeze? Daca se poate dati-mi un articol de lege, ceva...Pentru ca daca trebuie sa mai merg iarasi in judetul de unde este cel care a comis fapta pentru a da iarasi declaratii in cazul in care se incepe urmarirea penala a aceluia si pentru a mai merge si pe la judecatorie, dau toti banii pe care i-am recuperat pe drum...
Multumesc anticipat!