avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de identitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de identitate

Salut,

Am o problema cu un fost prieten. Acesta mi-a spart e-mailurile, a creat si altele in numele meu dupa care ma denigreaza pe internet, postand diverse poze cu mine, trimite e-mailuri in numele meu, imi creeaza profile pe diverse retele de socializare.
Cum as putea sa rezolv problema asta? El face asta dupa un laptop secret de la diverse cafenele sau dupa internetul altora.
Mentionez ca cei de la DIICOT deja i-au verificat calculatoarele acasa, dar nu l-au prins cu nimic. Povestea asta e de mai bine de un an de zile

Editat de moderator simonette12- am rugamintea sa nu mai postati mesaje consecutive, cata vreme aveti posibilitatea sa editati mesajul in 30 de minute de la publicare ( pct.1.3 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
cel mai probabil daca el poate demonstra cu acte, ca i-ai creat pagube materiale, sar putea ca tu sa ii platesti daune morale, pentru denunt calomnios (si sincer as vrea sa ii cunosc si eu pe tipul asta...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! frauda pe internet irina_irina irina_irina As dori in ajutor cat mai repede in problema mea! Am facut o comanda a unui obiect in urma cu cateva zile pe site-ul tocmai.ro, am luat legatura cu respectiva ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnia mai sunt incriminate de legea penala? littlemouse littlemouse Bună seara! Aș dori și eu să știu exact dacă insulta și calomnia sunt considerate infracțiuni, conform Noului Cod Penal și dacă se aplică pentru ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune - apartament ipotecat mishumishu1 mishumishu1 In urma unui divort, datorita comportamentului neadecvat al sotiei , copiii mi-au fost incredintati spre crestere si educare mie tatalui. Dupa 4 ani fosta ... (vezi toată discuția)