Am o nelamurire in legatura cu urmatoarea problema:
- Am infiintat o asociatie iar statutul a fost adoptat de Adun. Gen. iar sentinta data de catre judecator este definitiva. Exista o alta cale de atac in afara de cele 5 zile de declarare a recursului? Poate cineva sa atace statutul ca avand articole neconforme cu legislatia in vigoare?
Imi asum... tomatele pe care le veti arunca spre mine, dar nu ma pot abtine – mai ales ca, undeva pe acest forum, am urmarit o discutie despre „calitatile si defectele” avocatilor!
Deci:
Din „economia” subiectelor initiate de dna bianca27 am dedus ca ar putea fi vorba despre o gradinita, sau "o asociatie (profil psihologic)”, sau ceva legat de CAEN 8514 – Alte activ referit la sanatatea umana – pt care, ca av stagiar (a se vedea afirmatia din 16.02.08) si cu diploma de master (v.19.03.08, tot pe topicul despre avocati si barou), intreba ce documente sunt necesare pt depunerea capitalului social in cont bancar.
Inteleg prea bine ce inseamna a fi la inceput de drum in orice profesie, dar sunt unele notiuni pe care trebuie sa le cunosti si fara practica sau, ca profesionist, sa stii unde si cum sa cauti informatiile necesare. Sigur, pe forum! Totusi... :tomato:
Cred ca este vorba de caile de atac impotriva unei hotarari judecatoresti ... si nicidecum de ce a postat pe forum un user sau de cunostintele sale :)
Daca instanta dupa studierea actelor depuse la dosar , a decis admiterea cererii de inscriere in Registrul National al Asociatiiolor si Fundatiilor, impotriva acestei incheieri se poate exercita recurs (OG nr.26/2000).
Dupa expirarea termenului de exercitare a recursului, hotararea devine irevocabila prin nerecurare.
Caile extraordinare de atac - contestatia in anulare sau revizuirea - pot fi exercitate in termenele si pentru motivele prevazute de lege. Parerea mea este ca nu exista astfel de motive. ;)
Trope_doi imi poti spune din ce considerente esti nemultumita in legatura cu mesajele postate de mine pe forum? Nu crezi ca pot intreba ce doresc? Si crede-ma, nici in facultate nici la master nu am invatat care sunt actele necesare pentry depunerea capitalului socal. Sa fie vorba de frustrare?:)