avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Primarie refuza sa imi elibereze autorizatia de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Primarie refuza sa imi elibereze autorizatia de functionare

Buna ziua,
de curand am inchiriat un spatiu intr-o cladire pentru a-mi desfasura o activitate de vanzare cu amanuntul.
Primaria a refuzat sa-mi acorde autorizatia de functionare pe motiv ca proprietarul cladirii nu este inscris cu imobilul la primarie din cauza ca a dobandit cladirea prin hotarare judecatoreasca, iar Primaria refuza sa-i elibereze certificatul fiscal. In acest moment exista un proces intre Primarie si proprietar.
Eu pot sa functionez fara acea autorizatie de functionare?
Ce pot face daca nu ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: mitu83mdr , utilizator 16:28, 22 Februarie 2012
Daca veti functiona fara Autorizatie de functionare de la Compartimentul IMM o sa va amendeze.
Ce as putea sa fac in cazul asta ca sa pot sa-mi desfasor activitatea in legalitate ?
Imi poate raspunde si mie cineva care se pricepe in acest domeniu ? Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare de la primarie mitu83mdr mitu83mdr Buna ziua, pot obtine autorizatia de functionare de la Primarie daca spatiul unde vreau sa imi desfasor activitatea este in litigiu ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)