Daca sunteti societate comerciala, pana sa ajungeti la primarie pentru avizul de functionare, trebuie mai intai sa obtineti autorizarea punctului de lucru si autorizarea activitatii(codului caen)pe acest punct de lucru la registrul comertului. Va trebuie un certificat constatator dupa faceti acete lucruri la registrul comertului. Pentru acestea va va trebui titlul sub care detineti si folositi respectivul spatiu (titlu de proprietate sau contract de inchiriere/comodat). Aici ramane de vazut daca va afecteaza faptul ca imobilul e in litigiu. Adica nu puteti folosi spatiu pana la obtinerea unei solutii definitive?
Pai la registrul comertului am fost si am declarat punctul de lucru, este totul in regula din acest punct de vedere. Mai ramane autorizatia de functionare de la Primarie, care se pare ca este imposibil de obtinut...
Am si contract de inchiriere.
Spatiul este in litigiu pentru ca proprietarul este in proces cu Primaria. Aceasta din urma refuza sa-i elibereze certificatul fiscal. Proprietarul are hotarare judecatoreasca pe spatiul respectiv.
Nu stiu ce as putea sa fac sa pot obtine autorizatia legal.
Comert ambulant
Lukatoni
Buna ziua.
Doresc sa stiu daca este necesar sa autorizez un punct de lucru in conditiile in care desfasor o activitate initiala ambulanta dar ... (vezi toată discuția)