Doresc sa stiu daca este necesar sa autorizez un punct de lucru in conditiile in care desfasor o activitate initiala ambulanta dar care se poate intinde si pana la cateva luni.
Concret , in sediul sau punctul de lucru al unei inteprinderi ,prepar cafea in incinta unui stand de 2m. Casa de marcat este pe comert ambulant iar autorizatia de functionare este cea de principiu pentru desfasurarea activitati pe propria raspundere .Aici pot sta 2 saptamana sau 1 an,fiint un stand ce poate fi usor mutat in diverse locuri din acest spatiu si pentru care nu platesc chirie.
Intrebarea mea este daca sunt in legalitate,iar daca nu, ce acte sau autorizatii imi sunt necesare.
Multumesc anticipat!
Codul CAEN pe care functionati trebuie autorizat la terti. Formularul nr. 2 sau 3 de la Registrul comertului su autorizatie de la Primarie daca este spatiu din domeniul public
Da este necesar sa declarati si punctele de lucru unde desfasurati activitatea.Activitatea o desfasurati in acel loc in baza unui contract de inchiriere a spatiului.