In speta este vorba de o eventuala inchidere a punctului de lucru si nu de radiere. In mod normal ar trebui ca cei de la ORC sa tina cont de faptul ca infiintarea punctului de lucru a fost facuta pentru o perioada determinata si sa procedeze in consecinta. Pentru a va asigura insa ca acestia au procedat ca atare, ar trebui totusi sa discutati cu ei.
multumesc.
am inteles ca la dosar trebuie depus si certif constatator? imi puteti confirma?
punctul de lucru a fost infiintat prin act aditional la actul constitutiv.
pt radiere am facut un alt aditional;
imi putetu spune exact ce documente trebuie depuse?
buna ziua
am infiintat un pfa `comert cu amanuntul prin piete.standuri.chioscuri si oboare`cu produse non alimentare-de curand am inchiriat o masa intr-un spatiu comercial unde suntem vreo 20 de comercianti,mesele arata toate la fel,fiecare cu masa lui si pe de o parte si cu parerea lui-multi spun ca daca avem masa acolo ne trebuie `punct de lucru`facut la registru comertului care costa 190lei(asa a zis o doamna care a fost si a facut)numai ca ea are societate-eu avand pfa imi trebuie puct de lucru?pt ca si pe autorizatie scrie `standuri ,tarabe-acum ma intreb ...masa aia care e intr-un spatiu comercial nu intra si ea la` tarabe si standuri`?cum e specificat pe autorizatie?eu pana acum mergeam pe la diferite targuri...acum nu o sa mai pot merge daca trebuie sa imi fac pct de lucru?da poate eu stau la masa aia 3 zile pe sapt.si restul merg prin targuri...cand dau un bon fiscal la cineva din TARGUL ADJUD sa zic, pe casa de marcat o sa apara adresa de la punctul de lucru nu?care e in alt oras..atunci ce fac?sau nu treb modificata si memoria casei de marcat?pt k acum pe bon imi apare `comert ambulant`..va rog din suflet sa ma lamuriti pt fiecare are cate o parere si nu stii dupa cine sa te iei
aa si inca ceva-tot doamna care mi-a zis k treb punct de lucru a mai zis ca treb si autorizatie de functionare pt fiecare comerciant in parte-dar autorizatia de functionare nu o obtine cel care are spatiul comercial?pt k nu am magazin unde sunt numai eu sa-mi trebuiasca autorizatie de functionare
va multumesc si astept un rsp pt k nu stiu daca sa dau drumul la vanzare sau trebuie sa astept sa-mi fac punct de lucru