Se pot revendica sumele investite pt studille superioare (3 ani pe perioada casniciei) dar fara a beneficia nici o zi de pe urma acestor studii (adica salar corespunzator- salarul a fost marit dar divortul a fost introdus imediat dupa obtinerea liciientei)
* cum pot sa urmaresc topicurile mele , sau cele care le-am pus pe uramarire....e cam greu sa regasesc topicurile si cautarea e foarte greoaie. Pt a evita off topicul se poate va rof mesaj privat.
Daca pozitionati cursorul pe numele dvs de utilizator va apare
"Ella_P a mai scris".
Cu un clic aici aflati ce ati mai scris si pe unde.
Apropo de asta, numai asa pot sa ghicesc cam pe unde bate intrebarea dvs.
Vreti sa recuperati sumele investite cu tinerea sotului pe la scoli?
Casatoria se incheie in scopul intemeierii unei familii si nu in scopul obtineii vreunui ... profit din investitie. (desi ca, vorba unui prieten: daca tata-tau e sarac nu-i vina ta, dar daca socru-tau e, nu poti sa zici ca nu-i si "vina" ta) :D
Sotii sunt datori sa-si acorde unul altuia sprijin moral si material. (iar datoria asta nu se recupereaza)
Am trait s-o auzim si pe asta !:stunned:
Sotul, sau fostul sot, nu doreste sa-si recupereze investitia facuta in dumneavoastra;rochie de mireasa,verighete, cadouri, flori, amabilitate, efort, munca, etc?#-o
Am trait sa o aud si pe asta......
rochia nu a platit-o el....intre altele si nici eu costumul lui.
Deci unele lucruri sunt in calcul altele nu?
Dar ce ? ce eu nu am investit cadouri, amabilitate , efort, munca? sau faptul ca am avut salar mai mare nu conteaza?
sau in cunostinta de ce anume vorbiti? sau ca eu sunt inginera de ani de zile si el face faculta abia acu ...oare ce inseamna ?
Si inca ceva va rog sa va dati cu capul in alta parte. E un afront pe care nu il acept .
Iar scola nu este bun personal?...deci daca dumneavoastra divortati, cartille de specialitate unde merg?
daca vi le ia , uite asa de fun? ii propuneti un schimb pt ele?
Cum faceti un asa partaj? ca bani ati dat pe carti dar le si vreti....nu?
Cum se face o asa impartire?
Eu nu vb deo suma intrega, ci cota parte din ea...cred ca zic bine jumatate...
Intrebare blonda: deci ce se imparte ce la un divort?numai apartamentul si datoriile ?