avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot lua cm inainte de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot lua cm inainte de preaviz

am fost anuntata ca vom intra in preaviz sapt.viitoare.pot sa intru in cm inainte de preaviz?daca in timpul cm -ului aflu ca sunt insarcinata mai pot face cev pt.a scapa de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 16 Februarie 2012
am fost anuntata ca incepand cu data de 7intru in preaviz insa nu am semnat nimic doar mi s-a comunicat telefonic.intrabarea mea este daca maine le trimit un mail cu dovada ca sunt insarcinata reusesc sa fac ceva pt. a nu ma mai concedia sau este prea tarziu?
Nu trebuie sa trimiteți mail, ci trebuie sa anuntati in scris angajatorul ca sunteti insarcinata si sa atasati un document medical eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist care sa îi ateste aceasta stare.
am aflat ca firma va intra in insolventa si sunt insarcinata,ce mai pot face ca sa pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?Mentionez ca acum sunt in concediu medical.
Indemnizatia pentru CCC nu este conditionata de starea angajatorului ... singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit,in ultimul an anterior atei nasterii copilului timp de 12 luni, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de sarcina morys morys Exiata vreo prevedere legala conform careia o angajata aflata in gravidie trbuie sa isi anunte angajatorul referitor la termenul de nastere sau mai stiu eu ce ... (vezi toată discuția)
Încetare contract de muncă în perioada sarcinii. ce pot face ca să beneficiez de drepturile pe care le-aș fi avut dacă eram angajată în momentul nașterii bebelușului? Ramomary Ramomary Buna ziua.Sunt insarcinata in 14 saptamani iar azi am fost sa mi fac dosaru pt risc si angajatorul mi a zis ca nu se poate pt ca mi a desfacut contractu de ... (vezi toată discuția)
Instiintare angajator despre sarcina cristinamadalina cristinamadalina Buna ziua, Imi puteti spune daca exista o instiintare standard ceruta de lege prin care o salariata gravida aduce angajatorului la cunostinta starea ... (vezi toată discuția)