am dat masina unei persoane urmand sa facem acuele de vanzare a doua zi,dar persoana nu a mai venit,cartea masini si actele masini sunt la mine cum o pot radia?
Incercati sa-l contactati telefonic. Daca aveti actele in original puteti face radierea foarte usor iar cumparatorul se va trezi ca circula cu o masina neinmatriculata=caz penal.
Daca nu aveti actul de vanzare cumparare, nu puteti radia masina de pe numele dvs.
Gasiti o modalitate sa incheiati actul de vanzare cumparare. Nu dati actele masinii pana cand nu se semneaza actul de vanzare-cumparare.Ati primit pretul?
Legal, masina este a dumneavostra iar suma de bani primita de la cumparator nu poate fi dovedita. Eu cred ca il aveti "la mana" pe cumparator. Contactati-l sa faceti un contract de vanzare-cumparare autorizat si sa primiti diferenta de bani de la acesta. Daca nu doreste, il puteti "ameninta" ca masina este proprietatea dumneavoastra, el neavand nici un act care sa dovedeasca contrariul, iar pentru suma de bani care v-a dat-o avans nu are de asemena nici o dovada. In cazul in care nu reusiti nimic, apelati la politie mentionand ca ati "imprumutat" masina unei persoane iar acesta refuza sa v-o returneze.
Radiere auto
cosminmeny
cum se poate radia un autoturism si care sunt pasii pentru radiere daca acesta a fost vandut si nu mai am nici un act legat de masina, doar un simplu contract ... (vezi toată discuția)