mary13 a scris:
am mers pe incredere; credeti k sunt singura?
Asta nu este un argumet care sa va ajute. Stiu ca sunteti nervoasa, insa trebuie sa va calmati, caci singura persoana pe care puteti fi suparata sunteti chiar dvs.
mary13 a scris:
eu eram bucuroasa k am putut sa o vand
Dpdv juridic este doar o "jumatate de vanzare" adica un
negotium iuris (o intelegere intre parti, un acord de vointa mai precis), insa va lipseste
intrumentum probationis (adica latura juridica care consfinteste vanzarea in cazul unor formalitati prevazute de lege), formalitate care fiindca nu ati respectat-o actul juridic (adica faptul ca ati predat masina, ca sa intelegeti mai bine) este nul de drept, adica
masina nu ati vandut-o.
mary13 a scris:
... stiu unde sta primul cumparator, am nr lui la care raspunde
Mai departe si in concret, dvs. nu aveti treaba cu "ala care nu raspunde" ci
cu ala caruia i-ati dat masina. Dvs. trebuie sa luati legatura cu el ca sa faceti actele (care implica niste hartii scrise de mana si
Un certificat fiscal eliberat in vederea vanzarii de autoritatile fiscale - asta este hartia care sta la baza rezolvarii problemelor dvs.) sau sa il dati in judecata daca nu vrea sa faceti actele de buna voie. Intelegeti? Cam asta este mersul lucrurilor (mi-a povestit mie un coleg de taxi care a trecut prin asa ceva ...haha, calmati-va si urmati sfaturile primite).
In plus, ganditi-va si dvs., cel la care a ajuns masina acum (harbul ca sa zic asa), nu are nici un interes sa faca acte cu dvs. si sa se chinuie sa inscrie rabla pe numele lui. Logic, nu?