avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in ce baza se da spor de confidentialitate de 15% la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in ce baza se da spor de confidentialitate de 15% la unitati bugetare

lucrez in unitate bugetara mai exact la un spital, am ca atributi lucrari cu oficiul juridic ei au acest spor de confidentialitate, eu le pun la dispozitie clenti pentru recuperarea sumelor in baza adreselor de la politie si tribunal, ce pot face ca sa intru in posesia acestui spor , mai exact in ce baza sa mi se acorde acest spor la salariu
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 22:13, 3 Februarie 2012
Va referiti la actiunile ce urmeaza a fi formulate in vederea constituirii ca parte civila cu suma...X. Sporul se incaseaza in conditiile in care acesta se regaseste in CIM. N-am inteles de ce acest spor s-ar putea insera in contractul DVS. Care ar fi motivul pentru care solicitati un spor de confidentialitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitate salariu in institutiile publice bratu nicolae bratu nicolae sunt contabil de primarie de comuna, este legal sa fie cerute de consilierii locali salariile nete, primele de vacanta, tichete de masa, tichete cadou, ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate in cuantum fix? enco enco Se poate acorda sporul de fidelitate in cuantum fix, egal pentru toti angajatii unei societati? Daca da, care este baza legala? Si, eventual cum arata o astfel ... (vezi toată discuția)
Modificare loc de munca ContSters176650 ContSters176650 As dori un punct de vedere pentru urmatoarea situatie; Angajatorul trece in contract la locul de munca \"Serviciul X'' care are un sediu central si activitati ... (vezi toată discuția)