avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de stagiu pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de stagiu pentru somaj

In urma unui proces impotriva AMOFM Buc. privind recalcularea ajutorului de somaj acordat, s-a solicitat de catre instanta un certificat de stagiu pentru anul 2010. La dosarul cauzei exista adeverinta eliberata de compania unde a fost locul de munca insa instanta a solicitat acest certificat.Puteti sa-mi spuneti modalitatea si locul unde pot solicita acest certificat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:25, 4 Februarie 2012
AMOFM Bucuresti va poate elibera un astfel de certificat cu stagiul de cotizare la somaj. in baza declaratiilor nominale lunare depuse de angajator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat stagiu de cotizare la fondul de somaj ela-ela ela-ela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de unde/ cine elibereaza \\"c[b]ertificatul de stagiu de cotizare la fondul de somaj[/b]\\" in cazul in care solicitantul are ... (vezi toată discuția)
Dosar incomplet pentru indemnizatie pentru ccc fluturas1980 fluturas1980 Mi-am depus dosarul pentru indemnizatia de maternitate in 4.12.2012, dar imi lipsa adeverinta priv stagiul de cotizare de la Casa de Pensii (ma bazam pe o ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pentru dosar indemnizatie crestere copil strumfitza strumfitza Buna ziua, In luna decembrie urmeaza sa nasc, urmand ca in luna februarie sa depun dosarul pt acordarea indemnizatiei crestere copil. M-am interesat de ... (vezi toată discuția)