avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pana la comunicarea deciziei de pensie lucrez, am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pana la comunicarea deciziei de pensie lucrez, am dreptul la concediu de odihna?

Am bagat dosarul de pensie la inceputul anului 2012.Pana imi vine decizia in termen de 4-5 luni lucrez.Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul pe intregul an cum ar fi:concediul de odihna sau prema de vacanta. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:28, 4 Februarie 2012
Dac ati indeplinit conditiile de pensionare pentru limita de varsta contractul inceteaza de drept la data indepliniri conditiilor, angajtorul urmand sa va incheie un nou contract daca doreste sa va mai mentina in activitate.
Durata concediului de odihna se acorda proportional cu perioada lucrata in anul calendaristic. Concediul va fi platit in caz ca nu mai poate fi efectuat.
Referitor la prima vacanta aceasta cred ca o aveti reglementata in CCM sau RI, poate fi acordata integral sau poate fi proportionala cu perioada lucrata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2012
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna inainte si dupa concediu pentru cresterea copilului Mariaky Mariaky Buna ziua, Un tata incepe concediul de crestere si ingrijire copil undeva pe la mijlocul anului 2011 cu optiunea de un an. Pentru anul 2011 i ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a efectua concediul de odihna integral? nicole71 nicole71 In situatia in care un salariat a fost in concediu medical in ultimele 8 luni ale anului precedent, are dreptul de a efectua integral concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am inalnit, recent, o situatie strigatoare la cer, cel putin pentru mine, personal. Intr-o institutie serioasa, CCM prevede ca zilele de CO se pot ... (vezi toată discuția)