Am urmatoarea situatie pentru care vreau s astiu daca am procedat bine ca sa stiu sa stau linistita.
Am operat in revisal in timp util conf legii cererile de cfp. Am avut din data de 6 pana in data de 13. Ulterior am operat nemotivatele pentru alti salariatii. Nu cred ca s-a intamplat s afie vreo persoana si cu cfp si cu nemotivate. Nemotivatele din luna decembrie, conf legii acestea se transmit in termen d e20 de zile de la data salariului. Bun eu am operat si ca interval ca sa-mi ia in revisal am dat 01.12.2011 pana pe 30.01.2012. Intrebarea mea este urmatoarea in xml care l-am generat dupa 01.12.2011 si 30.01.2012 cu siguranta mai aparea si cfp de pe 06, respectiv 13 .01.2012????Cum se incarca se incarca peste celalalt xml??? Vreau sa stiu ptr ca eu am trimis in timp util si nu vreau sa am probleme la un eventual control, adica sper s asa ia in calcul prima incarcare....
Mentinez ca noi lucram in programul de salarii unde trebuie efectiv sa-ti alegi perioada pe calendar dupa care generezi xml si in validezi in rvs prin revisal 5.0.8.
Ma intereseaza lucrul acesta ptr ca nu vreau sa intampin probleme.
Adica daca am trimis de mai multe ori ca perioada vreau sa se ia in seama prima incarcare a xml-ului.
Am ajuns sa nu mai dorm noaptea din cauza la revisalul asta, nu avem o cheie de control nimic. Nu stii ce s aduce, cum se duce.....
1. Aveti grija la termen .... abs.nemotivate se inregistreaza ca suspendare a c.i.m. in termen de 20 de zile de la data suspendarii si nu de la data salariului ...
2. Fisierele se suprascriu ... aveti posibilitatea sa verificati ceea ce transmiteti ...
Revisal
alinamariabrasoveanu
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: un salariat a fost angajat cu 25.10.2011 Revisalul a fost transmis cu 24.10.2011. Din greseala umana sa zic nu stiu exact ... (vezi toată discuția)