avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare si transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare si transmitere revisal

Ma confrunt cu urmatoarea problema;
Un salariat caruia i-a incetat cim-ul in luna octombrie pe 30, Acesta a fost operat in revisal cu acord parti in data de 30 si tot in acea data dat la itm.
Problema mea este ca aceasta persoana la cererea ei a fost in concediu fara plata 24, 25, 26.10.2012 si cfp-ul pana in ziua in care a fost lichidat nu a fost transmis in revisal, tinand cont ca sunt in termen l-am transmis astazi catre itm.
Va rog sa-mi comunicati daca am procedat cum trebuie????
Sau trebuia sa transmit cfp-ul inainte sa-l lichidez???
Sefa mi-a comunicat ca am transmis gresit trebuia sa operez cfp-ul inainte sa-l lichidez ptr ca acest salariat apare inactiv in data de azi cand am transmis revisalul.
Va rog sa-mi comunicati care este procedura corecta.
Eu m-am gandit ca ma incadrez in cele 20 de zile dar se pare ca ptr lichidati nu e bine.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 7 Noiembrie 2012
Este putin anormal sa se mai transmita ceva dupa ce a incetat raportul de munca ... daca c.i.m. a incetat cum ati operat suspendarea?
in cazul acesta ce se poate face???
pana acum asa am procedat nu am tinut cont ptr cei care s-au lichidat sa le operez inainte perioada de suspendare sau nemotivate.....
offf firar sa fie, m-am gandit ca termenul pana la implinirea a 20 de zile lucratoare este atat ptr activi cat si ptr inactivi....in caz de un control e chiar nasoala treaba
Nu vad cum s-a putut opera suspendarea c.i.m. atata timp cat s-a operat incetarea acestuia? ... practic, trebuia anulata incetarea , operata apoi suspendarea si inregistrata din nou incetarea c.i.m.

Nu mai aveti ce face ... asta este .. pe viitor, parerea mea este ca ultima operatie care se va completa si se va transmite in REVISAL sa fie incetarea c.i.m. ...

Si inca ceva suspendarea c.i.m. nu este obligatorie in cazul in care s-a aprobat CFP .
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
offf cat de rau imi pare de situatia creata...
revisalul il dam din programul din salarii care m-a lasat sa operez si pe lichidati dupa care il trece printr-un fisier in revisal ce-l transforma in rvs si cred ca aveti dreptate ca in acest fisier sa nu se ia si acest cfp....
Se mai intampla ... macar pe viitor ar trebui sa existe mai multa atentie .

Alte discuții în legătură

Operare in revisal suspendare cim (art.52 alin.3 din cm) pentru fost salariat! RobinHood RobinHood Buna seara! Va rog foarte mult sa va exprimati opinia in legatura cu o posibila solutie la o problema atat de natura \\"tehnica\\" cat si juridica: doresc ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Am urmatoarea situatie pentru care vreau s astiu daca am procedat bine ca sa stiu sa stau linistita. Am operat in revisal in timp util conf ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal nou denisa2011 denisa2011 am instalat noul revisal am completat salariile tuturoar salariatilor activi, si am suspendat pe unul art.51 lit.a acum ce trebuie sa fac sa le salvez pe toate ... (vezi toată discuția)