avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marire pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie alimentara

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Am divortat acum 4 ani si mi-a fost incredintat spre crestere si educare copilul, acestuia acordandu-i-se o pensie alimentara din partea tatalui de 70 RON. Mentionez ca atunci cand am divortat fostul sot nu lucra si nu avea venituri. Acum am aflat ca s-a angajat .
Unde as putea sa ma adresez pentru marirea pensiei alimentare tinand cont ca eu si copilul locuim in Austria?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leria_olivia , utilizator 11:02, 3 Noiembrie 2008
Si in Austria a ajuns recesiunea?#-o
Va puteti adresa instantei de la domiciliul tatalui.
Cautati un avocat si el stie ce are de facut.

Va multumesc!
Nu este vorba de recesiune dar atat timp cat exista sicanii si pretentii ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - pensie alimentara venituri multiple Vlad_H Vlad_H Buna seara. Am cautat pe forum dar recunosc ca nu am reusit sa gasesc. As dori sa aflu daca in cazul unui divort la tribunal, in situatia in care exista 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)
Buna seara... L.Sorina L.Sorina nu stiu cum sa fac sa primesc raspunsuri pe care nu le stiu in legatura cu dreptul copilului care imi este incredintat spre crestere si educare dar tatal este ... (vezi toată discuția)