avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Asociatie Sportiva
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Asociatie Sportiva

Buna ziua,
Va rog frumus sa ma ajutati cu sfaturi pentru a infiinta o asociatie sportiva. Impreuna cu un grup de prieteni am format o echipa de minifotbal si am inscris-o in campionatul de minifotbal al F.R.F. Pentru a putea avea bani de echipamente si plata meciurilor(arbitraje, cartonase, etc), doresc sa infiintez o asociatie sportiva, non-profit, in numele careia sa pot primi sponsorizari( cei 2% din impozitul firmelor,P.F.a-urilor).
As dori daca se poate cineva sa ma ajute cu pasi care trebuie sa-i urmez. Eu in principiu situ cam ce am de facut,dar nu stiu daca e si bine.
-trebuie statut la aceasta asociatie?
-membri fondatori?
-contabil?
Va rog sa ma ajutati,as dori sa ma ocup eu de toate pentru infiintare.Imi sunt utile toate informatiile.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:13, 15 Aprilie 2018

Actele se depun la judecatorie si fara a avea avocat ... este foarte simpla aceasta operatiune ... :)


Multumesc.
buna ziua,

as dori sa infintez o asociatie sportiva de dans.
imi puteti spune concret ce pasi trebuie sa urmez?
problema este de redactare, daca ai un model bun dpdv juridic si potrivit cu specificul asociatiei in functie de ce scop are si ce doresc, stiu si pot membrii.... si daca vrei sau nu sa obtina la un moment dat certificat de identitate sportiva... ca MTS este foarte chitibusar la formularile din Statut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)
Despre ong-uri ARKzad ARKzad dupa o scurta perioada de la infiintarea unui ONG, inscris in reg.ONG pe tara si avand deschis cont in banca,activitatea este intrerupta din cauza ... (vezi toată discuția)
Aps dandutu dandutu As dori sa aflu mai multe amanunte vis/a/vis de infiintarea unei Asociatii a Presei Sportive care insa sa poata beneficia de sponsorizari pentru organizari de ... (vezi toată discuția)