avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri deportati in fostul Cadrilater
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri deportati in fostul Cadrilater

daca s-au mai facut despagubirii in ultimul timp, in "curtea" carei institutii se afla dosarele depuse la Prefectura in acst sens, precum si ce pasii trebuie sa urmez ptr. clarificarea acestei situatii care dureaza de ani buni?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:30, 9 Februarie 2012
Dosarele sunt in „curtea” Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri deportati bulgaria "fostul cadrilater" pur pur chiar nimeni nu are cunostinta despre acest subiect? poate cineva de la ANRP ne intide o mina de ajutor...:coffee: (vezi toată discuția)
Retrocedare in natura a imobilelor nationalizate iszlaio iszlaio Am urmatoarea problema cu care as dori sa ma adresez dvs. Bunicii mei au avut o cladire si terenul aferent nationalizat. La ora actuala functioneaza acolo ... (vezi toată discuția)
Anrp procedura liniuta liniuta Am depus la primarie o hotarare irev. investita (copy) unde mi se recunoaste valoarea de compensare in ron pt un teren imposibil. de restituit in natura (in ... (vezi toată discuția)