Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legea 211/2011- regimul deseurilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legea 211/2011- regimul deseurilor

Conform Legii 211 (din cate am inteles) orice societate, indiferent de specificul activitatii ei devine detinatoare de deseuri (de exemplu hartie, sticle, plastice). Acesta inseamna ca trebuie sa desemneze o persoana din cadrul unitatii care (asa cum spune si legea) sa urmareasca şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligaţie unei terţe persoane. Despre ce obligatii este vorba? Nu este vb de societate care desfasoare activitate de colectare sau tratare a deseurilor.
Astept cu interes orce aspect legat de aceasta Lege 211/2011
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:09, 27 Februarie 2012
Rectific ce am scris anterior. Amenda este doar daca societatea nu delega o persoana responsabila cu gestiunea deseurilor. Persoana respectiva poate sa nu aiba cursuri in domeniul protectiei mediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 211/2011 negrila negrila Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie numire persoana responsabila cu deseurile? Nu stiu cum sa intocmesc un astfel de act, si nici cum se numeste ... (vezi toată discuția)
Legea 211/2011 privind regimul deseurilor cornelicamia cornelicamia firma la care lucrez are un contract cu o firma autorizata de colectare deseuri,mai este nevoie desemnarea unei persoane din cadrul firmei(ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Societate plateste taxa anuala la mediu pt deseuri (carton), i se aplica art. 22 alin 3 sin lg 211/2011?? adela05 adela05 Buna ziua, Daca societatea mea primeste si trimite Marfa depozitata in cutii de carton (care sunt considerate deseuri) si platim annual o taxa la Mediu pentru ... (vezi toată discuția)