avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de întreþinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de întreþinere

bună ziua, sunt posesoare a unui contract de întreţinere prin care mi se transmite dreptul de proprietate asupra unei lociunţe în schimbul întreşineri.
intrarea în stăpânire de fapt are loc după decesul creditoarei.
doresc să deschid acţiune de reziliere a acestui contract şi totodată creditoarea să fie obligată să-mi plătească valoarea cheltuielilor făcute pentru întreţinerea ei, având în vedere că nu am beneficiat de bunul conferit de acest contract.
precizez că şi creditoarea doreşte rezilierea acestui contrct pe motiv că nu îmi respect obligaţiile asumate.
în ceea ce priveşte achitarea obligaţiilor asumate le pot dovedi cu probe că au fost respectate.
întrebarea este înafară de rezilierea contractului în capătul de cerere pot solicita şi daune morale şi materiale?
mulţumesc anticipat pentru răspuns
cu stimă şi deosebit respect
am rugămintea de a mi se transmite dacă este posibil răspunsul pe adresa de e-mai.
mii de mulţumiri
Cel mai recent răspuns: tantahurub , utilizator 12:17, 5 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abitaþie viagerã tantahurub tantahurub bună ziua, am următoarea speţă sunt beneficiara unui contract de întreţinere, încheiat cu soacra mea, [u]care constă în procurarea celor necesare ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul sa demoleze casa? bogdan77m bogdan77m Am 2 cazuri: I) In baza unui contract de intretinere, mama ii transmite unuia dintre fii ( in total sunt 5 copii) o casa de locuit si terenul aferent, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu un cotr. v/c cu clauza de intretinere florance01 florance01 salutare la toata lumea, am si eu o nelamurire in legatura cu un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretine. Pe durata derularii contractului ... (vezi toată discuția)