avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abitaþie viagerã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abitaþie viagerã

bună ziua, am următoarea speţă
sunt beneficiara unui contract de întreţinere, încheiat cu soacra mea, care constă în procurarea celor necesare traiului, medicamente, asistenţă medicală,spitalizare în caz de nevoie, precum şi înmormântarea cu respectarea datinilor.
la data prezentă soacra mea a fost acţionată în instanţă de către asociaţia de proprietari pentru neplata întreţinerii
la ultimul termen am fost citată şi eu.
vă rog spuneţimi pot fi obligată eu de instanţă să plătesc restanţa la întreţinere?
vreau să ştiu dacă solicit rezilierea acestui contract datorită unor divergenţe apărute pot cere şi daune atât materiale cât şi morale?
vă mulţumesc anticipat şi am rugămintea de a mi se răspunde pe adresa de e-mail tanţa1959@yahoo.com

]nc[ odat[ scuye de deranj ;i mii de mul'umiri pentru timpul acordat
cu stim[ ;i deosebit respect
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:13, 23 Februarie 2012
Dvs. aveti obligatia de plata. Nu puteti anula contractul decat daca cealalta parte nu si-a indeplinit obligatiile si cu siguranta nu puteti cere daune morale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cotelor de întreþinere neachitate tantahurub tantahurub bună seara, am rugămintea de a mă lăuri cu privire la următorul aspect _ sunt proprietara unui apartament cu clauză de întreţinere persoana cu care ... (vezi toată discuția)
Clauza de daune pentru debitor in contract de intretinere kristhinel_87 kristhinel_87 pot invoca intr-un contract de intretinere, eu ca intretinator, in cazul in care intretinutul refuza intretinerea, sa-mi fie platite daune pentru acest refuz ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere - cum pot sa onorez conditiile contractuale ibi.tibi ibi.tibi Buna ziua, sunt proprietarul unui imobil dobandit printr-un contract de intretinere incheiat cu o persoana. Intrut locuim in aceeasi localitate, pana acum ... (vezi toată discuția)