avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut fara garantie
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut fara garantie

[EDITAT] - acordam bani imprumut, inclusiv celor din Biroul de Credite, doar cu contract la notariat in baza Art. 1576 din Cod Civil,Ne deplasam in toata tara si strainatate in maxim 24 ore de la aprobare. Rugam si oferim seriozitate. Informatii suplimentare: [EDITAT]
-iti cere diferite acte,,factura de la utilitati,,adeverinta de venit,suma creditelor existente,,extras de cont pe ultimele 2 luni.
-am vb cu ei la tel si pe mail,,,pers care rasp la tel este avocat.
-iti da un cont pt a pune 200 de lei asta numai in cazul in care esti acceptat dupa ce le trimiti copie dupa toate actele,contul este al cab de avocatura.
-am pus suma 200(am si nevoie de bani dar sa vad si daca este teapa),si m-au sunat sa confirm prezenta la notar,maine la ora 11,bineinteles ca am confirmat.
-acum nush ce sa fac sa ma bucur sau nu.
-ideea este ca datele despre ei pe care mi le-au dat sunt destul de reale,,cab avocat,,sediul birourilor,contul bancar,cui-ul avocatului,,,numele avocatului este destul de cunoscut,,oare asa departe se merge pt o suma de 200 de lei,
-in schimb nu mi-au cerut nimic valoros cu care sa girez ,,,aici am eu dubii,,ce clauze ascunse pot aparea in contract?la ce trebuie sa fiu atent in caz ca maine se solutioneaza ceva la notar?
Ce parere aveti?

Interventie moderator
Am sters denumirea societatii si datele de contact deoarece publicarea acestora contravine regulamentului de postare. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Buna ziua,

As dori sa aflu mai multe informatii despre aceasta problema, daca se poate, ma intereseaza in mod direct si pe mine.

Va multumesc.
sa nu te intereseze.totul este o mare teapa.poti sa discuti cu ei cat vrei si sa-ti aduca o mie de argumente,,totul este vrajeala,,,sa nu le pui banii inainte.
Nu stiu ce sa fac, mi-au trimis si contractul de imprumut ce se va semna ca sa il studiez cu un avocat inainte....nu am sesizat chestii dubioase, pare foarte simplu, se intinde pe o pagina si specifica suma, perioada si rata lunara.....stiu ca genul asta de tranzactii sunt frecvente mai nou, simplu de realizat, cheia fiind doar sa nu fie tzepari. Si cum toate datele au corespuns pana acum.....M-au intrebat daca pot veni la Bucuresti sa semnez, am spus nu, atunci va veni cineva la mine si costul deplasarii reprezentantului este de 300 lei. Sa inteleg ca nu a mai venit reprezentantul nici pana azi, desi ai platit deplasarea?
Salut, am urmarit subiectul dar eu nu am avut nicio problema. Banii nu i-am luat de la ei, ci de la o alta persoana care este clientul lor. La mine a mers repede, am trimis actele am platit drumul si m-am intalnit cu omul la notar. Mai mult a luat imprumut si un prieten dar care nu a mai platit si acum din cauza asta nu-mi mai da nici mie. Dobanda a fost rezonabila si contractul scurt
DeliaBluesky,
Inainte de a semna contractul mergeti sa-l studieze un avocat... Apoi va hotarati. Chiar si asa... contractul poate fi in regula dar cine stie ce urmeaza?

Ar trebui sa aveti si o adresa fizica de contact, nu doar un mail sau un site si un numar de telefon. Daca va hotarati sa semnati contractul as zice sa copiati datele de identificare ale persoanei care se va intalni cu dv (in caz ca)

Oricine poate spune orice, dar nu va bazati pe vorbe.

*

djbianco, redmullet a scris despre experienta sa - nu puteti avea certitudini in asemenea situatii.

Poate fi vorba despre o societate cu oameni seriosi dar la fel de bine poate fi o schema pusa la cale de escroci, profitand de sistemul utilizat de respectiva societate. Fiecare cu experienta sa.

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie apartament inchiriat. edm_addicted edm_addicted Pe scurt, problema mea este aceasta. am inchiriat un apartament si doresc sa ma mut din acesta. La incheierea contractului am dat o garantie. Acum cand am ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans sub forma de imprumut crisadi crisadi buna ziua Anul trecut ne-am hotarat sa cumparam o casa prin credit bancar, insa proprietarii nu aveau actele facute ( succesiune, intabulare, cadastru) si ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi reale sau nu? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Sunt intr-o situatie financiara mai delicata , in sensul ca am investit ceva bani intr-o afacere si mai imi trebuie o suma de bani pt a incepe sa ... (vezi toată discuția)