avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariu presedinte sau administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariu presedinte sau administrator

Ce costuri totale sunt la un salariu de 800 lei net?
Am citit pe forumul dumeavoastra si am gasit link catre un calculator salarii dar nu stiu daca calculele sunt corecte.

Una din cele 2 persoane mai este angajata si nu stiu daca tot aceleasi taxe le plateste la 2 salarii.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
DentistaD, utilizator
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 18:23, 5 Februarie 2012
Daca este singurul loc de munca cel din asociatie, se cheama contract principal sau de baza.
Beneficiaza de toate deducerile prevazute de codul muncii (de ex. persoane in intretinere).

Daca este contract secundar, are fix aceleasi obligatii angajatorul ca si la cel principal (mai putin deducerile.

Daca va trebuie un calcul aproape de realitate folositi programelul de pe net.
Daca va trebuie un calcul doar estimativ adaugati cam 80-85% la net.

Daca aveti nevoie de calcul exact incercati cu un program de salarii sunt mai multe de luat in calcul: in functie de CAEN difera procentul asigurarilor in caz de accidente, si multe altele.
Mai sunt si diverse praguri de salarizare unde difera procentele de deduceri.
Pai e corect calculul asta?

[ link extern ]
La 800 net ar trebui sa platim 1389 in total.Mi se pare mult 74% .
Dumneavoastra spuneti ca e si mai mult 80-85%.
Daca nu e corect ca e link dupa alt site imi cer scuze si va rog stergeti mesajul.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
DentistaD, utilizator
As zice ca asta e mai aproape de adevar.
[ link extern ]

vedeti acolo ca puteti spune daca e salariu de baza sau nu, persoane in intretinere etc.

Stiu ca e mult.

:offtopic:
Dar e si normal, doar statul munceste cot la cot cu Dvs.
Va ajuta sa va faceti treaba, va impiedicati permanent de el pe acolo prin birou ajutandu-va.
Si pe seful Dvs. il ajuta, ii mentine afacerea, ii da oportunitati, il scoate din belea cu vreun client care nu plateste sau cu vreun furnizor care il someaza. etc.
Asta e nivelul de impozitare al Romaniei. De ce nu intrebati la locul dumneavoastra de munca cat este cheltuiala totala salariala? Sa vedeti dureri de cap ale sefului cand isi aduce aminte ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu lavy80 lavy80 Buna ziua , V-as ruga sa ma ajutati cu niste clarificari prin calculul salariului :La un venit brut de 2862 mie imi rezulta salariu net astfel: ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza sporul de noapte si plata concediului de odihna Marian1985 Marian1985 Vreau sa stiu cum se calculeaza plata concediului. Din cate stiu se obtine un rezultat din salariile din ultimele trei luni impartit la nr de zile lucrate si ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei de crestere a copilului alexandraned alexandraned Buna seara, Puteti sa imi spuneti cum se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului? Din media veniturilor brute sau nete? De exemplu la un salariu ... (vezi toată discuția)