avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... COLOANA DE TEVI DIN APARTAMENT
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

COLOANA DE TEVI DIN APARTAMENT

Buna ziua ,
Cand mi-am renovat apartamentul am camuflat ( imbracat in rigips) toate tevile de la colorifere le din apartament . Stand de vorba cu cineva referitor la costurile pentru partile comune in care intra si tevile in apartament mi-a spus ca exista o lege prin care cei care au tevile izolate sunt scutiti de plata . Ce stiti despre asta . Multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 10:24, 6 Februarie 2012
A fost o data ,de demult,acum acea prevedere este abrogata
Dar, la calculul caldurii degajate de acele tevi trebuie sa se tina seama de realitatea din teren.
Daca vecinii au repartitoare , firma care calculeaza si repartizeaza costurile incalzirii in condominiu este obligata sa tina seama de izolatiile existente. Deaceea, puteti merge la punctul de lucru al firmei de repartitoare sa vedeti daca acele tevi apar izolate in evidenta lor.
Daca doriti ca sa izolati mai bine aceste tevi, intrebatii pe ei ce materiale sa folositi , ce metoda o sa aplicati, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la incalzire a tevilor comune izolate naher naher Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca gasesc undeva metodologia de calcul pentru plata caldurii in cazul tevilor comune din apartament,tevi car au fost ... (vezi toată discuția)
Tevi incalzire izolate! Soldatuluniversal Soldatuluniversal Buna seara, am si eu o nelamurire si anume : am centrala de apartament iar tevile de incalzire care trec prin apartament le am izolat dupa care am facut gheu ... (vezi toată discuția)
Izolare termica cu polistiren+plata pierderilor la incalzire a celor care au centrale de apart. f_dali208 f_dali208 Buna,locuiesc intrun bloc in care s-au montat usile+geamurile de pe casa scarii de termopan iar acoperisul e cu tigla in 2 ape. D-nul administrator +d-nul ... (vezi toată discuția)