avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata LEGALA emiterii unei sentinte dupa faza de apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata LEGALA emiterii unei sentinte dupa faza de apel

Va solicit ajutorul pentru a (ma) lamuri - dupa cum urmeaza:
- la jumatatea lunii Octombrie 2011 Trib. Mun. Buc, sectia x civila, a pronuntat in sedinta publica o sentinta favorabila mie.
- au trecut practic 4 luni si nu am primit inca acea sentinta in forma scrisa (redactata)
- am solicitat prin cerere sa se urgenteze tehnoredactarea si trimiterea sentintei in vederea punerii in executare a hotararii judecatoresti. = > TOT NIMIC#-o
Care este TERMENUL LEGAL de redactare si unde ma pot adresa pentru o eventala audienta in situatia data?

Cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:22, 5 Februarie 2012
mai formulati o cerere de urgentare a redactarii si mergeti in audienta la presedinta instantei...din nefericire, exista precedente si de un an de intarziere a redactarii....
Va multumesc,

E practic cea de-a doua cerere...... si Va intreb daca nu cumva se poate "interpreta" cererea de audienta ca o forma de trafic de influenta......ca deh, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul .
Stiu ca urmeaza apoi "balciul" intoarcerii dosarului la jud de sector, etc... apoi cel cu incuviintarea executiei sentintei si in final ... executor judecatoresc.
Daca nu vi s-a raspuns in 30 zile, puteti solicita pe calea contenciosului sa va raspunda la cerere, in 30 zile de la data cand trebuia sa primiti raspuns.Termenul de redactare este o luna, dar nu se respecta si cei nedreptatiti accepta situatia......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-timp de redactare si comunicare hotarare ? simina-irina simina-irina in cat timp se elibereaza o sentinta judecatoreasca de la terminarea procesului de divort?va rog sa-mi raspundeti,am terminat divortul dupa spusele avocatei ... (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca marius37x marius37x Am contestat in contencios taxa de prima inmatriculare, am avut castig de cauza in data de 26 septembrie si nici pana acum nu am primit hotararea. Am intrebat ... (vezi toată discuția)