Va solicit ajutorul pentru a (ma) lamuri - dupa cum urmeaza:
- la jumatatea lunii Octombrie 2011 Trib. Mun. Buc, sectia x civila, a pronuntat in sedinta publica o sentinta favorabila mie.
- au trecut practic 4 luni si nu am primit inca acea sentinta in forma scrisa (redactata)
- am solicitat prin cerere sa se urgenteze tehnoredactarea si trimiterea sentintei in vederea punerii in executare a hotararii judecatoresti. = > TOT NIMIC#-o
Care este TERMENUL LEGAL de redactare si unde ma pot adresa pentru o eventala audienta in situatia data?
mai formulati o cerere de urgentare a redactarii si mergeti in audienta la presedinta instantei...din nefericire, exista precedente si de un an de intarziere a redactarii....
E practic cea de-a doua cerere...... si Va intreb daca nu cumva se poate "interpreta" cererea de audienta ca o forma de trafic de influenta......ca deh, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul .
Stiu ca urmeaza apoi "balciul" intoarcerii dosarului la jud de sector, etc... apoi cel cu incuviintarea executiei sentintei si in final ... executor judecatoresc.
Daca nu vi s-a raspuns in 30 zile, puteti solicita pe calea contenciosului sa va raspunda la cerere, in 30 zile de la data cand trebuia sa primiti raspuns.Termenul de redactare este o luna, dar nu se respecta si cei nedreptatiti accepta situatia......