avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa a II a de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa a II a de munca

In baza caror legi se face incadrarea in grupa a II a de munca pentru perioada anterioara datei de 18.03.1969?
Cel mai recent răspuns: ianliana , utilizator 12:40, 7 Noiembrie 2008

1.Tabelele 1 si 2, anexe la Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr.292/1959 cu completarile ulterioare, republicat in Buletinul Oficial partea I, nr. 21 din 10 martie 1967
2.Legea nr.27/1966
3.Hotararea Consiliului de Ministri nr. 1061/1968 pentru stabilirea criteriilor de incadrare a locurilor de munca in grupele I si II, prevazute de Legea nr.27/1966 si a organelor care fac aceste incadrari, publicata in Buletinul Oficial nr. 68 din 21mai 1968
4.Instrucţiunile nr. 1.040/1967 care cuprind meseriile şi funcţiile prevăzute în grupele I şi II de muncă
Va multumesc pentru raspuns.
Acum am alta nelamurire:
*Poate o persoana angajata ca ing electromecanic la Intreprinderea de Constructii - Montaje din Pitesti din ianuarie 1965 sa beneficieze de incadrare in grupa a II a de munca in baza pct.1alin 2 din Instructiunile 1040/1967 pentru toata perioada lucrata in aceste conditii, pana la 18.03.1969 ?
* La eliberarea adeverintei pentru gr. II de munca este suficienta incadrarea in pct.1 alin2 Instr.1040 sau este nevoie si de indicarea unei pozitii din anexa?
*Pe langa prevederile Instr.1040 ar mai trebui si o decizie interna a Intreprinderii prin care se precizeaza locurile de munca ce se incadreaza in gr.II de munca?
Ajutati-ma va rooog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor grupe de munca i si ii ContSters99595 ContSters99595 Buna ziua, Ma numesc Adina si revin cu o intrebare . Doresc sa aflu daca vreuna din profesiile(functiile) de: operator perforator cartele pe masini de calcul ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta pentru grupa de munca hodor dana hodor dana Tatal meu a lucrat in perioada 1952-1980 la CFR in functia de lacatus. Am solicitat adeverinta pentru grupa de munca pentru aceasta perioada si i s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Dreptul la grupa a 2-a de munca pentru anii 60-68, ca tractorist martuka martuka Buna ziua> va scriu in numele bunicului meu, care doreste sa afle daca pentru anii 1960-1968, cand a lucrat ca tractorist la S.M.T Cudalbi, judetul galati, ... (vezi toată discuția)