avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura legala..cum?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura legala..cum?

Buna seara, am o mica nedumerire .Lucrez intr-o institutie publica locala, angajat prin concurs la serviciul A si urmeaza sa prestez munca la serviciul B din cadrul aceleasi institutii dar in alta locatie (aceiasi localitate).Cum ar trebui sa procedeze angajatorul? Delegatie sau detasare sau gaseste el o metoda sa ma mute definitiv acolo, pentru ca eu nu as vrea si doresc sa aflu cum sa ma apar deoarece ii stau ca un os in gat....Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:22, 5 Februarie 2012
din cate stiu nu va poate detasa decat 6 luni dupa care mai poate face acest lucru doar cu acceptul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea contractului de munca jaab jaab Buna seara, ma aflu intr-o mare dilema. Am ocupat un post prin concurs acum 5 ani pe perioada nedeterminata in locul de munca x. Dupa 4 ani am fost detasat 1 ... (vezi toată discuția)
Concurs functie publica An6ra46 An6ra46 Buna ziua. Din vara 2016, sunt angajata cu contract de munca la o institutie publica, pe functia de inspector de specialitate gradul II. Am dat concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Reangajare in aceeasi institutie pe acelasi post. nuzicacu nuzicacu Buna ziua, Am auzit despre o situatie care mi s-a parut cam ciudata si nu reusesc sa gasesc explicatia. Exista posibilitatea legal, ca un angajat din ... (vezi toată discuția)